Hae jopa 3000€ kulutusluotto

Aasa tarjoaa pikalainoja laajoihin tarpeisiin

Aasa myöntää kuluttajille 500-3000 euron lainoja maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Aasan kaikensuuruisten lainojen nimellinen vuosikorko on 9,8% ja 3000 euron esimerkkilainan todellinen vuosikorko 36kk ajalla on 20,4%. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Aasan laina ei ole pikavippi, vaan pikemminkin rinnastettavissa pankkien vastaaviin kulutusluottotuotteisiin niin hinnoittelunsa, kuin sopimusehtojensa perusteella.

Aasa noudattaa toiminnassa ja luotonannossa ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Aasa Oy on merkitty Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

 

[button link=”http://www.vertaapikalaina.fi/haeaasa” color=”” size=”xlarge” type=”3d” shape=”round” target=”” title=”” gradient_colors=”” gradient_hover_colors=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”yes” icon=”” icon_divider=”” icon_position=”” modal=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=””]Ota pikalaina[/button]